Witaj. Jestem ciekaw wszelkich doświadczeń z GoPro i wyścigami drag... filmami, mocowaniami i ustawieniami. Niedawno kupiłem Hero 10 Black i uchwyt do pałąka. To moja pierwsza próba przejazdu na 1/4 mili...
Związane razem opaskami zaciskowymi. Uruchomiłem je jakiś czas temu bez opasek zaciskowych i było dobrze lol.Czy żółte pasy mocujące kiedykolwiek wypadają? LOL
To jest 32 x 14,5 Phoenix z ciśnieniem powietrza 12 funtów.Fajne podanie!
Jaki rozmiar opony i ciśnienie powietrza?
Czy używasz dętek z tą oponą?To jest Phoenix 32 x 14,5 z ciśnieniem powietrza 12 funtów.
O rany, jaka jest długość tych amortyzatorów? Wygląda na to, że gniazda sprężyn są za bardzo wkręcone?W końcu to zamontowałem, na belce między szynami ramy za zbiornikiem paliwa, z krótkim przedłużeniem. Wszystko metalowe. \m/
View attachment 396852
View attachment 396853
O rany, jaka jest długość tych amortyzatorów? Wygląda na to, że gniazda sprężyn są za bardzo przykręcone?![]()
Bez dętek. Próbowałem z dętkami w zeszłym roku, ale wydawało się, że nie robi to dużej różnicy, poza spowolnieniem.Are you running tubes with that tire ?
Oto moje obserwacje dotyczące twojego startu i biegu. Po pierwsze, podjedź dalej do przodu w boksie wodnym, aż do krawędzi mokrego obszaru. Nadal masz kałużę przed tylnymi oponami, gdy zaczynasz wypalanie. Po drugie, samochód kręci oponami na starcie. Samochód próbuje podnieść tylne opony na starcie i kręci. Musisz wyregulować zawieszenie, aby osadzić oponę. To poprawi twoje czasy 60 stóp. Jaki jest czas 60 stóp i 330 stóp w tym biegu i ET?Udało mi się zrobić kilka przejazdów z GoPro z tyłu, aby to przetestować i pomóc mi ustawić tylne zawieszenie...
Dodam do twojej obserwacji. Dragster jechał przed nim. Zatem jedynym suchym obszarem było drzewo.Oto moje obserwacje dotyczące twojego startu i biegu. Po pierwsze, podjedź dalej do waterboxu, aż do krawędzi mokrego obszaru. Nadal masz kałużę przed tylnymi oponami, gdy zaczynasz wypalanie. Po drugie, samochód kręci oponami na starcie. Samochód próbuje podnieść tylne opony na starcie i kręci. Musisz wyregulować zawieszenie, aby osadzić oponę. To poprawi twoje czasy 60 stóp. Jaki jest czas 60 stóp i 330 stóp na tym biegu i ET?
Oto typowy wydruk czasu. Najszybszy czas 60' to 1,294.Oto moje obserwacje dotyczące twojego startu i biegu. Po pierwsze, podjedź dalej do water box, aż do krawędzi mokrego obszaru. Nadal masz kałużę przed tylnymi oponami, gdy zaczynasz wypalanie. Po drugie, samochód kręci oponami na starcie. Samochód próbuje podnieść tylne opony na starcie i kręci. Musisz wyregulować zawieszenie, aby osadzić oponę. To poprawi twoje czasy 60 stóp. Jaki jest czas 60 stóp i 330 stóp w tym biegu i ET?
Oto typowy czas przejazdu. Najszybszy 60' to 1.294.
To przyzwoity przejazd. Czas wygląda na dość zrównoważony dla et. Jeżdżę mniej więcej te same czasy 60 stóp, ale nie tak szybko w 330. Jestem o 100 cali sześciennych mniejszy w GE engine Dept 3140 funtów.
View attachment 677058
Użyj myszy, aby rozejrzeć się dookoła. Lub poruszaj telefonem, aby się rozejrzeć.Widzę, że minęło trochę czasu od opublikowania tego, ale wchodzę, żeby zapytać - czy ktoś próbował używać GoPro Max do zdjęć z wyścigów drag 360? Jestem ciekaw, jak stabilny jest materiał filmowy i czy jest wart dodatkowych kosztów w porównaniu do serii Hero. Ponadto, jak je montujecie, aby uzyskać najlepszy widok bez ryzykowania kamery podczas szybkiego startu?