Yellow Bullet Forums banner

Dana Perino

48K views 97 replies 51 participants last post by  Z-ville IDIOT  
#1 ·
#12 ·
LMAO, możesz to sobie wyobrazić.:eek: Duży facet to Tyrus, również zapaśnik i całkiem zabawny gość. Zawsze jest w programie Gutfeld. Myślę, że może być największym konserwatystą na Ziemi! LOL Słodka Dana jest żoną Brytyjczyka, który jest od niej o jakieś 20 lat starszy, biedna dziewczyna, u szczytu swojej seksualności i jest żoną staruszka. OFERUJĘ jej swoje usługi, ostatnio wygląda tu wyjątkowo smacznie, nawet pokazała kilka majtek kilka tygodni temu w The Five, kiedy zaczęli kręcić w studiu.
Czy to jej mąż... Jeśli tak, powodzenia

View attachment 156442

• Like
Reactions: Fritz-X
#51 ·
Ona bez wątpienia ma się dobrze. Myślę, że moją ulubioną z starszych Foxettes jest Shannon Bream. To kwestia wyboru między młodszymi. Abby Hornacek, Lisa Booth, Kristen Fischer. Wszystkie bardzo wysoko na skali Clydesdale.
Wielki fan Shannon, prawdopodobnie mój ulubiony. Zabójcze oczy! Chciałbym, żeby znowu zapuściła długie włosy. Dlaczego obcinają włosy? 🤷

#15 ·
Dana wcale nie jest zła. Jak mówią "starzy wyjadacze" Ona dba o siebie ;)

Jeśli chodzi o młodych, Lisa Boothe jest po prostu urzekająca 😍😍😍, te oczy... Katie Palvich jest bardzo blisko druga, bez wątpienia bardzo ładna kobieta.

Jeśli mogę dodać, jest jeden lub dwóch reporterów ulicznych/lokalizacyjnych, którzy również są przyjemni dla oka.

• Like
Reactions: projoe87
#19 ·
Katie ostatnio lepiej wygląda. Coś innego z jej włosami i trochę schudła. Jest naprawdę urocza.
Też tak pomyślałem! Cieszę się, że nie jestem jedyny lol

#35 ·
Nauert zawsze mi się podobała.

Kiedy dorastałem, w naszej okolicy działało aktywne HOA/basen i ona przypomina mi tę jedną mamę, która przychodziła regularnie. Wiedziała, co robi, nosząc swoje bikini. Jestem pewien, że wkurzyła wiele innych mam :LOL:

#48 ·
Also, maybe I'm out of line for saying this here, but I'd lay the hammer down on Lara Ingram too! I know, believe it or not, I kinda dig her. Don't get me wrong, she's not even in the same ballpark as dana, but I would certainly have no problem sniffing her hair. Am I alone on this deal? Surely not?..
Wygląda na to, że urwałaby ci kutasa, gdybyś jej nie zadowolił......