To wszystko.
Tak, ożenił się z klasą. Myślę, że poznali się w samolocie.Ona jest gorąca, Martha też. Wyszukaj w Google, z kim Dana jest żonata - jakimś starym, bogatym dziwakiem.
Wielki fan Shannon, prawdopodobnie mój ulubiony. Zabójcze oczy! Chciałbym, żeby znowu zapuściła długie włosy. Dlaczego obcinają włosy? 🤷Ona bez wątpienia ma się dobrze. Myślę, że moją ulubioną z starszych Foxettes jest Shannon Bream. To kwestia wyboru między młodszymi. Abby Hornacek, Lisa Booth, Kristen Fischer. Wszystkie bardzo wysoko na skali Clydesdale.
Też tak pomyślałem! Cieszę się, że nie jestem jedyny lolKatie ostatnio lepiej wygląda. Coś innego z jej włosami i trochę schudła. Jest naprawdę urocza.
Jessica TarlovFox News ma wiele lasek, jeszcze żadnej złej nie widziałem
Cholera, schowaj te kolana!!!!Nauert zawsze mi się podobała.
Kiedy dorastałem, w naszej okolicy działało aktywne HOA/basen i przypomina mi to jedną mamę, która przychodziła regularnie. Wiedziała, co robi, nosząc swoje bikini. Jestem pewien, że wkurzyła wiele innych mam
![]()
Wygląda na to, że urwałaby ci kutasa, gdybyś jej nie zadowolił......Also, maybe I'm out of line for saying this here, but I'd lay the hammer down on Lara Ingram too! I know, believe it or not, I kinda dig her. Don't get me wrong, she's not even in the same ballpark as dana, but I would certainly have no problem sniffing her hair. Am I alone on this deal? Surely not?..